Love Peace Harmony in actie

Geplaatst op door

Kunst workshop bij Scholen in de kunst Amersfoort

Love Peace Harmony in Actie

13-05-2019 Amersfoort – LOVE PEACE HARMONY en SCHOLEN IN DE KUNST gaven vorige week een prachtige workshop “De Magie van Tao kalligrafie” in het Eemhuis in Amersfoort. Scholen in de kunst is een publieke instelling die ten doel heeft door middel van cultuur educatie zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Deelnemers waren geraakt door de schoonheid en stilte die ze hebben ervaren tijdens het schrijven en beoefenen van de Tao kalligrafie.


Love Peace Harmony in Actie

Plastic Fantastic en Love Peace Harmony in Actie bundelen hun krachten op Koningsdag 2019!

Op Koningsdag bundelen Plastic Fantastic en Love Peace Harmony in Actie hun krachten. Plastic Fantastic houdt van Plastics, Love Peace Harmony in Actie houdt van mensen. Samen willen zij toegepaste en inspirerende projecten opzetten.

Love Peace Harmony in Actie laat zien hoe je zelf iets kunt doen aan de invloed van grote hoeveelheid plastics op de wereld, bijvoorbeeld door plastic te sparen voor de Save Home. Dit is een woning, gemaakt van plastic afval. In de mobiele recycling fabriek van Plastic Fantastic, die zij speciaal voor Koningsdag in De Nieuwe Stad geregeld hebben, kun je zien hoe afvalplastics – zoals het bekertje waar jij vlak daarvoor nog iets uit gedronken hebt – verwerkt worden tot producten.


Love Peace Harmony in Actie

Boomfeestdag 2019

20-03-2019 Bodegraven – Leerlingen van vijf basisscholen uit Bodegraven en Reeuwijk waren dinsdagmorgen naar de nieuwe wijk Weideveld in Bodegraven gekomen om een boom te planten in het kader van de landelijke Boomfeestdag. Kinderen zijn uitgenodigd om hen te betrekken bij de waarde die bomen hebben voor een gezond klimaat en leefomgeving.
De ochtend werd georganiseerd door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en als ambassadeurs van Love Peace Harmony – Plant a Million staken wij ook onze handen uit de mouwen. De kinderen kregen een zakje bloemzaad mee voor bij-vriendelijke bloemen om thuis te zaaien.


Love Peace Harmony in Actie

Landelijke Opschoondag

13-03-2019 – Tijdens de landelijke Opschoondag is Love Peace Harmony in actie gekomen om samen met de medewerkers van bedrijven die gevestigd zijn op industrie terrein De Isselt hun steentje bij te dragen voor het opschonen van de leef-en werkomgeving. “wat een geweldig initiatief” aldus een medewerker van 1 van de bedrijven. Vele vuilniszakken vol afval werden verzameld. Zo maken we samen de wereld weer een beetje mooier.


Love Peace Harmony in Actie

Samen zingen in Amersfoort

Wat een vreugde. Samen het Love Peace Harmony lied zingen in het centrum van Amersfoort op Wereld Vrede Dag. Wij hebben genoten van de vele enthousiaste reacties. “Dit lied draagt werkelijk bij aan het creëren van wereld vrede.”


Love Peace Harmony in Actie

Chinese Tao Kalligrafie workshop op een basisschool

Op een basisschool in Gelderland hebben we een prachtige workshop gegeven in Chinese Tao Kalligrafie. Het thema was: Liefde. De kinderen en de leerkracht gaven aan een prachtige ochtend te hebben gehad waar de postieve effecten na enkele maanden nog merkbaar waren. Binnenkort gaan we een aantal workshops geven op een basis-en middelbare school in Soest.